Shërbime

Ne ofrojmë për çdo klient një paketë të vecantë shërbimesh dhe ofertash.
Hapat që ndjekim

Projektim dhe zbatim

Ato që duken problem për ju, për ne janë fare të thjeshta
project
1

HAPI 1

Ne studiojmë projetkin për ju.
project-management
2

HAPI 2

Zbatimi i projektit.

agreement
3

HAPI 3

Ta gëzoni.
Shërbime

Shërbimet tona

Ne ju vijmë në ndihmë me një shërbim të shpejt dhe efiçent.

Projektim

-projektim impianti fotovoltaikë për shtëpi dhe biznes
-përgatitje dokumentash teknike për aplikim BASHKI dhe OSHEE

Implementim

-instalim impianti fotovoltaikë
-instalim karikues makine elektrike
-instalim sistemi rrufepritësi me jonizim
-konfigurim impianti fotovoltaikë

Mirëmbajtje

-pastrim profesional i paneleve
-suport teknik 24/7
-monitorim onlinë 24/7

Eja edhe ti​

LE TË PUNOJMË
SË BASHKU
Na kontakto!