Me ne kurseni

FATURA TË LARTA TË ENERGJISË ELEKTRIKE?

Projektim

-projektim impianti fotovoltaikë për shtëpi dhe biznes

-përgatitje dokumentash teknike për aplikim BASHKI dhe OSHEE

Implementim

-instalim impianti fotovoltaikë

-instalim karikues makine elektrike

-instalim sistemi rrufepritësi me jonizim

-konfigurim impianti fotovoltaikë

Mirëmbajtje

-pastrim profesional i paneleve

-suport teknik 24/7

-monitorim onlinë 24/7

0
Projekte
0
kilowat të kursyer
0
Klientë të kënaqur
0
Inxhinier

Nova Solar

Ne ju vijmë në ndihmë me një shërbim të shpejt dhe efiçent.

Distributori i vetëm

Distributori i vetëm në Shqipëri i
panelit LONGi akredituar si paneli
numër 1 për shitje në botë.

Garanci 25 vjecare

Vetëm te Ne dhe në asnjë vend tjetër garanci 25 vjecare.

Staf i kualifikuar

Teknikët dhe inxhinierët me më shumë përvojë janë pjesë e staffit tonë

Suport teknik

Suport teknik nga të gjithë furnitorët tanë dhe kompanitë prodhuese.

Shërbimet tona


PSE NE?

Ne jemi lider në energjinë e pastër. Ne ofrojmë një grup të plotë zgjidhjesh panele diellore që mund të optimizojnë një gamë të gjerë aplikimesh të projektit.

Eja edhe ti

LE TË PUNOJMË

SË BASHKU
Na kontakto!