Rreth Nesh

Misioni ynë në Nova Solar është të krijojmë zgjidhje energjie të qëndrueshme dhe me kosto efektive për të ndihmuar në minimizimin e barrës financiare dhe mjedisore në komunitetet tona.
Rreth Nesh

Dhënia e shërbimit korrekt dhe cilësorë për instalimin e impianteve fotovoltaike me efiçencë maksimale, duke zeruar faturën tuaj të energjisë elektrike në biznes, shtëpi dhe trasport.

Me ne kurseni

FATURA TË LARTA TË ENERGJISË ELEKTRIKE?

Distributori i vetëm

Distributori i vetëm në Shqipëri i panelit LONGi akredituar si paneli numër 1 për shitje në botë.

Staf i kualifikuar

Teknikët dhe inxhinierët me më shumë përvojë janë pjesë e staffit tonë.

Garanci 25 vjecare

Vetëm te Ne dhe në asnjë vend tjetër garanci 25 vjecare.

Teknologji mbështetëse

Suport teknik nga të gjithë furnitorët tanë dhe kompanitë prodhuese.

0
projektet
0
kilowat të kursyer
0
Klientë të kënaqur
0
Inxhinier

ÇFARË ËSHTË NOVA?

Nova Solar është kompani prestigjioze e impianteve fotovoltaike. Me inxhinierë të specializuar dhe një staf të kualifikuar, prej disa vitesh ne ofrojmë në tregun shqipëtar sherbime korrekte dhe efiçente, dhe produkte cilësore me garanci disa vjeçare.

PSE DUHET TË ZGJIDHNI NOVA SOLAR?

1-është distributori i vetëm në Shqipëri i panelit Longi, i akredituar si paneli numër 1 për shitje në nivel botërorë.

2-kompani e liçensuar në projektimin dhe instalimin e impianteve fotovoltaike

3-garanci +25 vjeçare

4-staf i kualifikuar në instalimin dhe konfigurimin e invertërave huawei

5-suport teknik nga kompania prodhuese

Eja edhe ti

LE TË PUNOJMË
SË BASHKU
Na kontakto!