Panele fotovoltaike Longi

-saldimi inteligjent rrit eficencën e modulit dhe përmirëson kapacitetin e fuqisë së tij
-paketim kompakt për siguri maksimale të modulit dhe kosto sa më të ulët transporti
-teknologji kundra degradimit te pasqyres që garanton prodhim fuqie të modulit për një kohë të gjatë
-garanci prodhimi 25 vjeçare